Peter Johansson anställd av ÖSK Futsal

Han har varit anställd inom olika ÖSK-sektioner sedan 1985.
Nu kan Peter Johansson, 54, skriva upp ännu en ÖSK-sektion på sitt cv.
Sedan tolfte februari är han anställd av ÖSK Futsal.
– Det här tar oss ytterligare ett kliv i utvecklingen, och mot framtiden, säger ÖSK Futsals ordförande Johan Ivhall.

1 december 1985 anställdes Peter Johansson för första gången av Örebro Sportklubb.
Han har sedan varit anställd i olika ÖSK-sektioner sedan dess, allt från ÖSK Fotboll, ÖSK Bandy, ÖSK-alliansen till ungdomssektionen.
Nu blir han anställd i en ny ÖSK-sektion – nämligen ÖSK Futsal.
Sedan måndagen tolfte februari har 54-årige Peter Johansson en halvtidsanställning hos ÖSK Futsal.

”Därav den här möjligheten”
Efter att Peter Johansson klev in i Örebro Sportklubb för första gången 1985 så har han, fram till i dag 32 år senare, endast vid två tillfällen rent anställningsmässigt varit borta från ”Sportklubben”. Vid ett tillfälle i mitten på 1990-talet då han under ett par år arbetade för SISU, och vid det andra tillfället när han slutade som utvecklingschef på ÖSK Ungdom under 2016.
– De senaste två åren så har jag arbetat med konsultuppdrag, bland annat då för ÖSK Futsal med marknad. Nu är jag anställd av ÖSK Futsal, och grunden till det är för att vi klarade oss kvar i SFL, därav den här möjligheten, säger Peter Johansson.
Peter Johansson har varit med och tagit två SM-guld med ÖSK i futsal tidigare, bägge med P17. Den första kullen med pojkar födda 1980 och den andra med pojkar födda 1997.

”Starkare organisation”
Vad ska du främst jobba med i ÖSK Futsal?
– Först och främst se till att vi får en starkare organisation, där har jag en hel del erfarenhet, och sedan den viktigaste delen, det är marknad, att marknad levererar.
Ett första led i marknadsdelen för Peter Johansson i ÖSK Futsal är att ÖSK Futsal fått förmånen att tillsammans med ÖLFF jobba med fyra landskamper i Örebro i påsk.
– Jättekul, säger Peter Johansson.

Varmt välkommen till ÖSK Futsal-familjen, Peter!