Anel Coralic klar för säsongen 2017/18

Anel Coralic har valt att fortsätta sin futsalkarriär i ÖSK Futsal genom att förlänga sitt kontrakt över säsongen 2017/18.

”Skön känsla. Känns som att vi har något spännande på gång i år och vi fick mer trygghet i att Mikko och Victor förlängde så att vi kan jobba vidare på dem bitarna vi började jobba på mitt i förra säsongen där vi började att gå från klarhet till klarhet. Sedan var det surt att missa båda semifinalerna förra året men dit skall vi komma i år med och förhoppningsvis även spela en final.” – Anel Coralic

”Anel Coralic är en av de bästa pivoterna i SFL, något han bevisat i flera säsonger nu. Med sin teknik är han väldigt svårstoppad och svår att ta bollen av. En målskytt som alla skulle vilja ha i sitt lag. Får han vara skadefri och fila på defensiven än mer, är det en tidsfråga innan han gör sin första landskamp för Sverige” – Victor Huerta (Tränare)

”Anel Coralic har kritat på för ännu en säsong i ÖSK Futsal. En av SFL:s vassaste offensiva spelare med en första touch som håller otroligt hög kvalité. Vi är mycket glada över att Anel är med säsongen 2017/18” – Fredrik ”Honken” Holmqvist (Sportsligtansvarig)

 

Kommentera