Hussein Fawaz klar för säsongen 2017/18!

Idag kan vi presentera Hussein Fawaz är klar för Örebro SK.
30-åringen har meriter från Team Sweden – som tidigare var ett inofficiellt futsallandslag för Sverige.
– Han kan bli ett utropstecken i årets SFL, säger klubbens ordförande Johan Ivhall.

Den inom Örebrofutsalen välkände Hussein Fawaz, tidigare klubbadress Örebro Futsal Club, är klar för Örebro SK.
Den tekniske liraren är efter ett par år av utomlandsvistelse hemma i Sverige igen och redo att ta upp futsalkarriären.
Hussein Fawaz var 2011 i Barcelona med dåvarande Team Sweden, vilket var ett inofficiellt futsallandslag för Sverige. Han blev även uttagen till senare ”landslagsläger”, men då Hussein flyttade utomlands tvingades han tacka nej.

Nu är han alltså hemma i Sverige igen sedan en tid tillbaka, och skrev i dagarna på för Örebro SK.
– Många med mig tycker att Hussein är en av de bättre futsalspelare som skådats, och det ska bli mycket intressant att se honom i vår tröja i SFL i vinter. Efter en period borta från högstaligan i futsal på grund av utomlandsvistelse så var bara frågan vilken fysisk form han skulle hålla, men han ser redan nu väldigt bra ut på träning, säger klubbens ordförande Johan Ivhall och avslutar:
– Han kan bli ett utropstecken i SFL i vinter och vi är glada över att han valde oss.

 

Fint att få Hussein att välja oss. Det betyder mycket att få in en så bra spelare, med så bra individuell skicklighet som han besitter. Hussein är en av dom skickligaste spelare, som jag har nånsin sett live på en plan. Förväntar mig mycket av honom! ” Tränare, Mikko Seppälä”

 

Att vi får klart med Hussein Fawaz känns otroligt bra, Hussein är en av Örebro-futsalens riktiga lirare. Vi får en rutinerad spelare som har allt som krävs för att gå in i vilket SFL-lag som helst. En lirare och vinnarskalle som Hussein, är en spelare man vill betala entrépengen för att se lira. Örebropubliken vet vad de får helt enkelt. Jag och Mikko är riktigt nöjda att få in honom i vårt lagbygge. ”Tränare, Victor Huerta”

 

Hussien Fawaz tilldelas tröjnummer #11