Simon Johansson klar för säsongen 2017/18

Simon Johansson har valt att fortsätta sin futsalkarriär i ÖSK Futsal. Simon kommer konkurrera med Joonas Poulamäki om målvaktsposten.

”Valet att förlänga med ÖSK var ganska enkelt då vi har ett nytt intressant upplägg inför denna säsong som kommer göra att vi känns mer som ett lag. Och med en stark organisation och ledarstab bakom oss så finns det goda förutsättningar för att säsongen 17/18 kommer att bli den bästa hittills för ÖSK Futsal. Ska bli underbart att äntligen dra igång med futsalträningarna igen!” – Simon Johansson

”Simon är ung elitnivå målvakt i futsal. Han är bästa futsalmålvakten i Örebro och jag tror att han kommer att ta nästa steget i år, när han får konkurrera med Joonas. Viktig bit i våran trupp, på planen och i omklädningsrummet.” – Mikko Seppälä (Tränare)
”Känns mycket bra att ha Simon klar, en lugn kille som ger laget en trygghet som sista utpost. Fenomenala reflexer och iskall när det behövs mest är hans signum. Vi ser fram emot att arbeta med honom och utveckla hans spel ytterligare kommande säsong” – Victor Huerta (Tränare)
”Simon är norra seriens bästa målvakt med erfar enhet från landslaget. Skönt att det nu är klart. En viktig pusselbit för oss & truppbygget börjar bli klart.” – Fredrik ”Honken” Holmqvist (Sportgruppen)
Se alla våra matcher i SFL genom att köpa säsongskort till ett rabatterat pris i Augusti!

 

KÖP SÄSONGSKORT HÄR