Anton & Ibbe blir U-lags tränare!

Nu är det äntligen klart, Anton Blomqvist och Ibrahim Ibrahim klara som U-lags tränare! Vi fick möjligheten till några frågor till de båda och U-ansvarige Huerta.

 

Vad är era tankar inför säsongen med U17?

Ibbe tackar! Jag ser fram emot den här säsongen, det är nytt med U verksamhet i ÖSK futsal , det är mycket som behövs göras i början och det är kul att man är med från start, många pusselbitar som ska sättas ihop. Förhoppningsvis så är det här startskottet för de här unga spelarna inom futsal.

Anton tackar! Det känns väldigt spännande. Det finns mycket potential i truppen och det ska bli riktigt kul att jobba med en ny grupp spelare och ledare.

Vad är er bakgrund som tränare?

Ibbe: Jag började min karriär som tränare i IK Sturehov P00 där jobbade jag med väldigt duktiga tränare som hjälpte mig med många frågor och funderingar som jag hade då, idag är jag med som tränare för BK Forward U16 och på dagarna är tränare på fotbollsprofilen på Engelbrektskolan där jobbar jag med alla åldrar 4-9.

Anton: Jag kommer från BK Forwards P-01 där jag var ungdomstränare under 3 säsonger.

Hur kom det sig att ni valde att ansluta till ÖSK Futsal?

Ibbe: Jag fick frågan från Victor Huerta och jag tackade ja på en gång, jag ser det här som ett steg framåt i min karriär det känns som en spännande utmaning.

Anton: Satsningen i ÖSK känns intressant. Har följt klubben sedan starten 2011. Futsal är en fantastisk sport som växer hela tiden och när klubben hörde av sig var det inget svårt beslut

 

Victor Huerta som i år är ansvarig för vår U-verksamheten i föreningen säger så här:

Det känns grymt bra att få in Ibbe och Anton i vår förening. De passar perfekt in i det jag letade efter i rekryteringsarbetet. Unga, hungriga, nyfikna på att lära sig mer om futsal och samtidigt rutinerade i jobbet med att arbeta med ungdomar. Ledarstaben i U17 kompletteras av målvaktstränaren Simon Johansson (som även är målvakt i A-laget).

 

Vi tror mycket på dom och vi ser verkligen fram emot att tillsammans skapa ett slagkraftigt U17 lag som på sikt ska leverera spelare till vårt A-lag. Där blir min roll som U-chef viktig då jag kommer vara länken mellan U-17 och A-laget avslutar Huerta.

Håll utkik för nyheter och information om vårt U-17 lag på vår hemsida och sociala medier.

En kommentar för “Anton & Ibbe blir U-lags tränare!

  1. Grattis Ibbe!
    Ännu en höjd som du har uppnått, och säkert fler höjder att uppnå!
    Lycka till, och kör hårt.

Comments are closed.