Två nyförvärv och en förlängning

Örebro SK har gjort klart med en trio spelare.
Det handlar om två nyförvärv och en förlängning.
– Vi är jättenöjda över att ha dessa tre i årets trupp, säger ordförande Johan Ivhall.

Örebro SK Futsal kan i dag presentera tre spelare som är klara till årets säsong i SFL.
Det handlar om målvakten Björn Andersson, 31, som tillhört ÖSK Futsal de senaste säsongerna och som väljer att förlänga sitt kontrakt, samt nyförvärven Ozan Soyal, 23, och Amel Rastoder, 21.
Ozan Soyal kommer närmast från Yxhults IK och Amel Rastoder från Örebro Syrianska.
Alla tre har varit med i ÖSK:s tre träningsmatcher den här säsongen, Ozan Soyal har noterats för tre mål och Amel Rastoder för två.

Örebro SK Futsals tränare Mikko Seppälä kommenterar förlängningen av Björn Andersson, samt de två nyförvärven Ozan Soyal och Amel Rastoder.

Om Björn Andersson:

Väldigt bra att han förlänger, Böna är inte bara en spelare som man kan kasta in i målet, han är också en kille som alla lag vill ha i omklädningsrummet. Han peppar andra och ger alltid hundra procent till loggan på tröjan. Träning eller match, Böna kan man alltid lita på ger allt.

Om 23-årige Ozan Soyal:

Ozan har bra kvalité i enkla saker på plan, han rör sig hela tiden som en del av laget och gör försvarsspelet lättare till lagkamraterna. Ozan är en mycket intressant spelare till framtiden i futsal i Örebro.

Om 21-årige Amel Rastoder, bror till Alen Rastoder, som tillhörde ÖSK Futsal i fjol:

Man måste alltid ha en Rastoder i truppen. Amel är en stark spelare, säkert den starkaste i Örebro när det kommer till stående dueller. Sen har han även kvalité och gör enkla saker med bollen. En pusselbit som krävs för att vinna tajta matcher.

Ozan Soyal, Björn Andersson och Amel Rastoder är klara för Örebro SK Futsal